Regal de Sant Valentí, un fulard de seda, el detall ideal

Per Sant Valentí, regala un bon detall a qui més estimes. Ho agrairà, se sentirà atractiva i radiant. No dubtis en poder oferir un producte molt cuidat, que no trobaràs a cap altra botiga.

Decideix-te! Ofereix-li un regal de Sant Valentí diferent. Sorprèn la teva parella amb un detall delicat, sensual i atrevit. Amb acabats d’alta qualitat i fet aquí!
Models i regal de Sant Valentí - Fulards de seda dissenys exclusius fets a Barcelona - Daba Disseny BarcelonaEl dia dels enamorats és a prop i des de Daba Disseny us hem preparat una selecció de fulards de seda especialment indicats per aquesta fita.

Estampats vibrants, simfonia de colors que l’envoltaran, la faran sentir única i bella. Deixa’t endur per la vibrant energia de les nostres creacions!

Et mostrem com treballen les nostres costureres, amb la màxima cura i detall el regal que podràs oferir a qui més t’estimes. Els nostres dissenys són únics, desprenen energia. Cada un dels nostres fulards està fet amb amor i passió. Treballem cada detall, cosint-los a mà un a un per a que tu puguis oferir regal artesà únic i exclusiu.Regal de Sant Valentí - Fulards de seda fets artesanalment a Barcelona - Daba DissenyLa seda, importada de Itàlia, és de màxima qualitat, treballada íntegrament a Barcelona. Els dissenys neixen de la inspiració del nostre autor, en Pau Batlle; arquitecte, paisatgista i dissenyador, a través de diferents tècniques artístiques, com les aquarel·les o els llapis de colors. L’estampació és digital, en tallers propers, per acabar passant per expertes cosidores.

Tenim una àmplia varietat de dissenys, des dels més alegres i emotius, amb explosió de colors vius i vibrants, passant per composicions més calmades i elegants, ben composades i equilibrades fins a les creacions destinades a events nocturns en estampats més foscos amb tocs brillants.

Regal de Sant Valentí romàntic i exclusiu - Foulard de seda disseny exclusiu, alegre i elegant fets a Barcelona - Daba DissenySom especialistes en transportar totes les emocions: alegria, sensualitat, diversió, amor, bellesa.. i mil d’altres als nostres fulards de seda.

Passa per la nostra botiga i descobreix totes les nostres creacions, Vine i sent la vibració dels nostres complements de seda, no n’has vist cap d’igual, t’ho assegurem. La teva parella ho gaudirà intensament. Fes un regal de Sant Valentí exclusiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *