Marca per a Museus

Els nostres articles artesans estan especialment dissenyats per a incrementar el prestigi i la marca per a museus.

Ens apassiona trobar solucions imaginatives, creant peces i complements de moda que interpretin l’esperit del museu. Generant productes comercialment atractius per a les botigues dels museus que a la vegada ajuden a potenciar la seva marca.

https://www.dabadisseny.com/ca/fulards-seda-art-museu/palau-maricel-sitges-fulards/60-fulard-malvasia-de-sitges-ob.html

Les nostres creacions de moda; corbates, fulards i mocadors de seda 100% natural, estan especialment dissenyades per a atraure un mercat culte i de qualitat, incrementant el prestigi i la marca per a museus.

Tots els articles de moda de Daba Disseny Barcelona són dissenys únics i personalitzats per a cada ocasió. Fets de forma artesana. Totes les peces són cosides a mà per expertes cosidores locals, seguint un estricte control de qualitat. Els complements es presenten en atractives i elegants caixes de regal.

Detall del procés artesà de cosit del fulard Daba Disseny Barcelona - Marca per a Museus

Fulards i mocadors seda artesanals regal empreses Daba Disseny Barcelona - Marca para Museus

Mocador de seda en caixa de regal - Marca per a museus

Ofereixi als seus clients uns complements de moda que encaixin amb el seu perfil i siguin un emblema pel centre. Contacti amb nosaltres sobre una possible col·laboració i disseny de productes de moda per a la seva botiga de museu.

Som subministradors oficials de dissenys i col·leccions exclusives de centres com: el Temple de la Sagrada Família, la Casa Batlló i Palau Güell a Barcelona, la Fundació – Museu Gal·la Dalí a Figueres i del Museu Maricel a Sitges, amb articles Daba Disseny inspirats en les seves obres i espais.

Botiga Marina del Temple de la Sagrada Família - Marca per a Museus Botiga del Temple de la Sagrada Família - Marca per a Museus

Botiga del Museu del Palau Maricel - Marca per a Museus Botiga Sardenya del Temple de la Sagrada Família - Marca per a Museus

Detall del fulard de seda Daba Disseny en la botiga Marina de la Sagrada Família - Marca per a Museus

En la actualitat, una selecta varietat de centres – museus, monestirs i equipaments culturals – han decidit col·laborar amb Daba Disseny Barcelona pera tenir en les seves botigues un dels nostres productes personalitzats.

Us presentem una petita sel·lecció dels establiments on trobarà els nostres productes:

Botiga de la Sagrada Família, Barcelona. Fulards i mocadors inspirats en els vitralls del temple de Gaudí, dissenyat per l’artista del vidre Vila-Grau. Els diferents models evoquen la forma d’expressió i la sensibilitat de l’arquitecte. De venda en la botiga del temple o en la nostra botiga online.

Disseny inspirat en els vitralls de llum de la Sagrada Família - Marca per a MuseusModel amb mocador de seda inspirat en els vitralls de la Sagrada Familia - Marca per a museus

Disseny inspirat en els vitralls de llum de la Sagrada Família - Marca per a MuseusModel amb fulard de seda "Ulls Blaus" exclusiu per a la Sagrada Família - Marca per a museus

Casa Batlló, Barcelona. La col·lecció per a aquest emblemàtic edifici del Passeig de Gràcia barceloní consta de 6 dissenys exclusius, inspirats en els espais propis del centre. Des del fular inspirat en la teulada ceràmica multicolor, passant pel pati de llums interior, y altres quatre.

Marc de fusta massissa Casa Batlló inspiració per a fulard seda Daba Disseny Barcelona - Marca per a Museus Teulada multicolor ceràmica Casa Batlló inspiració per a foulard de seda Daba Disseny Barcelona - Marca para Museus

Conegui més sobre aquesta col·lecció en aquest post. Pot trobar tots els dissenys exclusius a la botiga de la Casa Batlló.

Botiga del Museu Maricel, Sitges. La col·laboració amb els museus de Sitges, Cau Ferrat i Maricel, consta de dues col·leccions ben diferents, indicades especialment per a augmentar la marca per a museus.

La primera de les quals és, la “Malavasia de Sitges”, creada a partir de la inspiració en el sostre del claustre del Palau Maricel i la seva meravellosa pintura.

Claustre Palau Maricel inspiració per al fulard de seda "Malvasia de Sitges" Daba Disseny Barcelona - Marca per a museus

Procés de disseny i creació estampat mocadors i fulards de seda - Marca per a museus

La segona col·lecció, realitzada a partir de l’escut d’armes del Cau Ferrat, una sèrie de mocadors i fulards de seda en blau i blancs, “Maricel”.

Fulard de seda "Maricel" en el propi Museu Palau Maricel - Sitges

Diseño del fular de seda "Maricel" diseñado específicamente para el museo

Ambdues col·leccions de venda en la botiga del museu i la nostra botiga online.

Palau Güell, Barcelona. Aquesta magnífica obra arquitectònica realitzada per Antoni Gaudí es la base de la creació de dues peces úniques, inspirades en el “trencadís” de la eiximent fetes pel propi arquitecte i en els vitralls de llum del sostre de la sala principal.

Trobi’ls en el Museu o en la nostra botiga online.

Xemeneies amb el "trencadís" ceràmic Palau Güell inspiració per a fulard de seda Daba Disseny Barcelona - Marca per a museus  Fulard de seda "Esclat" per a la botiga del Palau Güell - Marca per a Museus   Fulard de seda "Cel i Terra" per a la botiga del Palau Güell - Marca per a museusFoulard de seda "Cel i Terra" inspirat en la bóveda del Palau Güell - Marca per a MuseusFoulard dissenyat per al Palau Güell inspirat en la bóveda - Marca per a Museus

Monestir de Santes Creus, Aiguamúrcia. La botiga està situada en el taller d’artesania d’en Jaume Satorras – reconegut ceramista català – dins del claustre del monestir. Les peces estan inspirades en el complex arquitectònic i paisatgista de l’Alt Camp, creades per tal de conjugar amb les obres artesanes de la ceràmica d’autor d’en Jaume. Tota una delícia.

Els mocadors i fulards de seda els pot trobar de venda en el taller d’artesania del monestir i en la nostra botiga online.

Vinseum – Museu del Vi, Vilafranca del Penedès. Mocador i fulard de seda realitzats per la seu de la viticultura catalana, inspirats en la vinya i el raïm, de tonalitats estiuenques amb tocs daurats i càlids.


Per a més informació sobre els nostres productes i serveis destinats a millorar la seva marca per a museus, pot passar per la nostra botiga online o seguir informant-se en els següents posts:

Fulards de seda exclusius per a la Casa Batlló

Mocadors i fulards inspirats en el centre modernista Hospital de Sant Pau

Dani Batlle

30/06/2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *