Foulard de disseny atractiu i casual – “Boc de París” en seda

El foulard de seda “Boc de París” – Un dels nostres dissenys més exitosos

Foulard disseny atractiu casual en seda "Boc de París" - Daba Disseny Barcelona

Foulard disseny atractiu casual. El foulard en qüestió és una mostra d’un disseny casual, amb una clara influència urbana i molt atractiu. La multi-funcionalitat d’aquesta composició dóna molt de joc. Idoni per aportar elegància gràcies a la brillantor de la seda i el seu tacte suau a festes o un toc original i diferenciador per l’ús diari gràcies a la jovialitat del seu disseny.

Model amb Foulard disseny atractiu casual Boc de Paris

Els colors rosats i blaus que tendeixen a una gama de grisos perla permetent infinitat de combinacions amb el fons del teu armari. Al no ser un patró geomètric concret, sinó un disseny abstracte i compacte pots fer-ho servir amb altres geometries.

És un dels dissenys més venuts, sobretot en el públic més jove que arriba a la nostra botiga online.

Us convidem a que li feu una ullada. BOC DE PARÍS

Foulard disseny atractiu casual Boc de Paris en model

La inspiració del propi disseny neix de l’obra de Dalí

En Salvador Dalí, era un artista que m’intrigava. Havia llegit moltes coses sobre ell.  Durant la meva activa època d’arquitecte vaig fer una visita a Port lligat, a Figueres, mentre llegia les cartes de Paul Éluard a la Gala i altres llibres sobre la turmentosa relació entre la Gala i en Dalí.

Foulard disseny atractiu casual amb llibreta on s'ha dissenyat

El gener de 2013 vaig entrar en contacte íntim amb l’obra del Dalí. Vaig visitar la retrospectiva de la seva obra a París, al Centre Pompidou. Era gener i París gaudia d’una nevada impressionant que va deixar, tot un diumenge sencer, la capital sense cotxes. Al matí següent, en un apartament de Montparnasse vaig pintar un dibuix amb llapis de colors sobre una llibreta de viatge. Van ser uns instants inconscients. On en aquells gargots, Dalí ballava dins meu. El vaig titular “El Boc de París” i es va convertir en un dels fulards més famosos i venuts de la meva col·lecció.

Foulard disseny atractiu casual exposat sobre llum

A l’estiu passat, vaig visitar el museu Dalí per recordar París. Va ser un gran descobriment visitar la sala de les joies. I ja, definitivament vaig decidir que tenia que realitzar una col·lecció de fulards de seda de les excèntriques i fantàstiques joies dalinianes.

Disseny del foulard disseny atractiu casual Boc de Paris


Descobriu altres processos creatius dels nostres fulards i mocadors de seda aquí teniu algun exemple:

El fulard inspirat en el Palau Güell de Gaudí – Cel i Terra

La col·lecció de fulards de luxe per la Casa Batlló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *